Denizli Valisi Fuat Atik: “Trabzonlu olmak bir ayrıcalık”

Denizli Valisi Fuat Atik Haber61’e konuştu.

Ankara’da 2. yıl aradan sonra 17.’si düzenlenen Trabzon Günleri başladı.

26-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Başkent Millet Bahçesi AKM’de gerçekleştirilen Trabzon Günlerinin ilk gününe katılım oldukça yoğun oldu.

Açılışa katılarak stantları gezenler arasında Denizli’nin Trabzonlu Valisi Fuat Atik de yer aldı.

Denizli Valisi Fuat Atik: “Trabzonlu olmak bir ayrıcalık”

“GÖZLERİM DOLUYOR”

Haber61’e açıklamalarda bulunan Fuat Atik “Öncelikle bu tarif edilemez bir duygu. Tabii ki bizim aralarda birçok şampiyonluklarımız var, biz onu camia olarak kabul ediyoruz. 38 yıl önce ben çocukken babam beni Trabzon’a kutlamalara götürdü. O zaman bordo-maviye aşık olup Trabzonsporlu olmuştum. Bu coşkuyu yaşamak için 38 yıl bekledik. Anlatırken de gözlerim doluyor. Bize bu coşkuyu yaşatan Sayın Ahmet Ağaoğlu’na, Trabzonspor yönetimine, Büyükşehir Belediyesi’ne, Ortahisar Belediyesi’ne, Sayın Valimize katkı sağlayan kim varsa bir Trabzonlu olarak tüm kimliklerimden sıyrılarak söylüyorum, hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Trabzonspor Denizli’ye geldiği zaman Abdullah Hoca’ya şunu söyledim; ‘hocam başımız dik yürüyoruz. Acaba ölmeden bu günü görebilecek miyiz’ dedik hep. Allah izin verirse biz de Denizli Karadenizliler Derneği olarak, oradaki Trabzonsporlular olarak kulüpten de iznimizi aldık, biz de bir kutlama gerçekleştirip 61 metre bir bayrak dikeceğiz” dedi.

“TRABZON’U YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

Trabzon’u yakından takip ettiğini belirten Atik, “Bir Trabzonlu olarak belediye başkanlarımızın yaptığı hizmetlerden gurur duyuyorum. Trabzon basınını yakından takip ediyorum. İnşallah en kısa zamanda Trabzon’a geleceğim yeni açılan akvaryuma da geleceğim” şeklinde konuştu.

Denizli Valisi Fuat Atik: “Trabzonlu olmak bir ayrıcalık”

“HEDİYEYİ EVİMİN EN GÜZEL KÖŞESİNE ASACAĞIM”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in kendisine verdiği üzerinde Trabzonspor Logosu bulunan hediye ile ilgili konuşan Fuat Atik, “Ahmet başkanımın bana verdiği bu hediyeyi evimin en güzel köşesine asacağım. İnşallah bizden sonra da çocuklarımıza kalacaktır. Trabzonspor sevgisi bize babadan kaldı inşallah bizden de çocuklarımıza kalacak.” dedi.

“TRABZONLU OLMAK BİR AYRICALIK”

Trabzon Günleri ile ilgili değerlendirmede bulunan Fuat Atik, “Ankara’ya Trabzon günlerine hemşerilerimizle buluşmak için geldim ve burada ayrı bir gurur yaşadım. Trabzonlu olmak bir ayrıcalık bana göre. Biz çalışan, üreten, yorulmayan insanlarız. Biz yaşadığımız yere katma değer sağlayan insanlarız. Onun için buradaki enerjik hemşerilerimi görünce biraz şarj oldum.” dedi.

Denizli Valisi Fuat Atik: “Trabzonlu olmak bir ayrıcalık”

“SENEYE DE ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’te mikrofonlarımıza açıklamalarda bulunarak, “Şampiyonluk kutlamalarımız bitmeyecek. Dünyaya ülkemizi Trabzon’umuzu daha iyi tanıtmaya devam edeceğiz. Seneye de şampiyon olacağız.” dedi.

Eski Trabzon Emniyet Müdürü, Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Orhan Çevik, “Ben bu şampiyonluğu bundan sonraki 10 yılın başlangıcı olarak kabul edeceğim.” dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ise “Trabzonspor bu yıl hem kendi dünyaya tanıttı hem de herkesi mutlu etti. Ben hem futbolcularımıza hem yönetimimize bu konuya katkı sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum. Şehrimiz adına ayrı bir reklam oldu. FİFA bunu resmi sosyal medyasında yayınladı” dedi.

“TRABZONSPOR TRABZON ŞEHRİNİ ÇOKTAN AŞMIŞ”

Son olarak konuşan Denizli Valisi Fuat Atik, “Bizim hemşerilerimiz Trabzonlular değil Trabzonsporlulardır. Çünkü mesela Mardin’de bizim 5 bin üyeli derneğimiz var. Yani Trabzonspor Trabzon şehrini çoktan aşmış. Onun için Trabzon’a gelecek olan herkesin Trabzonspor sevdalısı olacağına eminiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber