Demiryolu platform sözcüsü Bülbül'den Bakana teşekkür

Bakan Arslan'ın Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'i tren hattıyla birbirine bağlayacaklarını açıklaması Trabzon’da heyecan yarattı.

Demiryolu platform sözcüsü Bülbül'den Bakana teşekkür

Trabzon Demiryolu Platform sözcüsü Şaban Bülbül’den Bakan Arslan'a teşekkür.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’'ın Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'i tren hattıyla birbirine bağlayacaklarını açıklaması, Trabzon’da heyecan yarattı.

Bakan Arslan’ın "Kars'tan batıya giden tren yükünün Karadeniz'e de gitmesi gerektiğini ve dolayısıyla Kırıkkale, Çorum, Samsun'a, Erzincan'dan Trabzon'a bağlantı yapacağız" şeklindeki açıklamasını Trabzon Demiryolu Platformu değerlendirdi.

Platform sözcüsü Makine Mühendisleri Odası Başkanı Şaban Bülbül   teşekkür ettiğini ifade ederek “İşlemesi gereken prosedür buydu. Bizlerde yıllardır bunun mücadelesini verdik. Sürecin bu şekilde işlemesi gerekiyordu. Bunu en yetkili ağızdan duymak sevindirici. Bakan Arslan’ın açıklamaları bizleri de heyecanlandırdı. Tren yolu Trabzon’un olmazsa olmazıdır" dedi.






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber