YENİ Parti Kurucu İl Başkanı Mustafa Bak, Trabzon’da CHP’den istifa eden 3 belediye başkanı ve meclis üyelerinin partiye katılımı için geniş katılımlı bir rozet takma töreni düzenleyeceklerini daha önce açıklamıştı. Törenin tarihi ve yeri ise belli oldu.
ROZET TÖRENİNİN TARİHİ BELLİ OLDU
YENİ Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve meclis üyelerinin YENİ Parti’ye katılım töreninin 31 Ağustos 2026 tarihinde yapılacağı belirtildi.
Törenin saat 12.30’da YENİ Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirileceği açıklandı.
MUSTAFA BAK DAHA ÖNCE DUYURMUŞTU
YENİ Parti Kurucu İl Başkanı Mustafa Bak, CHP’den istifa eden belediye başkanları ve meclis üyelerinin partiye katılımı için kapsamlı bir organizasyon yapılacağını ifade etmişti.
Bak, genel merkez nezdinde de bir katılımın gerçekleşebileceğini kaydederek, “CHP’den istifa eden 3 belediye başkanımız var. Belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizin partiye katılımlarını şu ana kadar yapmış olduğumuz üyelerimiz ve her siyasi görüşe mensup vatandaşlarımızla büyük bir tören düzenleyeceğiz. Tarihini henüz belirlemedik. Rozet takma töreni yapacağız” ifadelerini kullanmıştı.
TÜM HALK DAVET EDİLDİ
YENİ Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı’nın duyurusunda tören için “Birlikte Daha Güçlüyüz, GELECEĞE BİRLİKTE YÜRÜYORUZ!” ifadeleri kullanıldı.
31 Ağustos 2026 Pazartesi günü saat 12.30’da yapılacak rozet takma törenine tüm vatandaşların davetli olduğu bildirildi.