Başkan Genç otopark projesini açıkladı "Hata yaptık" dedi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Pazarkapı Yaşam Alanı kapsamında Reşadiye Köprüsü’nün kaldırılma aşamasına gelindiğini açıkladı. Bölgede yayalaştırma ve yeni otopark düzenlemeleri planlanıyor.
Başkan Genç otopark projesini açıkladı "Hata yaptık" dedi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 2. Yıl Değerlendirme Toplantısı’nda Pazarkapı Yaşam Alanı’nda yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Genç, Reşadiye Köprüsü’nün kaldırılması için son aşamaya gelindiğini belirtti.

Reşadiye Köprüsü kaldırılıyor

Pazarkapı bölgesinde önemli çalışmalar yapıldığını ifade eden Başkan Genç, "Pazarkapı Yaşam Alanında çok önemli çalışmalar yaptık. Reşadiye kavşağını kaldırma aşamasına geldik. Reşadiye kavşağını kaldırdıktan sonra orada bir bölümü daha yayalaştırmak istiyoruz. Sahil bağlantısını da ekolojik köprü ile yaptık." dedi.

Karagöz Meydanı ve otopark planı

Karagöz Meydanı ile ilgili projeye de değinen Genç, bölgede otopark planlamasının yeniden ele alındığını söyledi. "Karagöz Meydanı’nı projelendirdik Burada güzel olan eksi 5 otopark.. Tanjant’ta otopark yaptık.. Açık otopark yapacaktık. 759 araçlık otopark yapılacaktı, 300 araçlık otopark, gerisini AVM yaptık hata yaptık.. Bu nedenle eksi 5 kat otopark planladık." ifadelerini kullandı.

Başkan Genç, yeni planlamayla birlikte bölgedeki otopark ihtiyacının daha sağlıklı şekilde karşılanmasının hedeflendiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum