Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Genç, Trabzon’un sokak hayvanlarının yaşam hakkına sahip çıkan ve bakım, tedavi ile sahiplendirme çalışmalarını sürdüren bir şehir olduğunu belirtti.
“TÜM İMKÂNLARIMIZI SEVİMLİ DOSTLARIMIZ İÇİN SEFERBER EDİYORUZ”
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hayvanların yaşam hakkına dikkat çekti.
Genç, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Trabzon, can dostlarımızın yaşam hakkına sahip çıkan, bakım, tedavi ve sahiplendirme çalışmalarında örnek olan bir şehir olmaya devam ediyor.
Mama üretim tesisimizden bakım ve rehabilitasyon merkezimize kadar tüm imkânlarımızı sevimli dostlarımız için seferber ediyoruz.
Onlara sıcak bir yuva olmak isteyen tüm hayvanseverleri merkezimize bekliyoruz.
Yapımına devam ettiğimiz Kaynarca Doğal Yaşam Alanımızı da çok yakında şehrimize kazandırıyoruz. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun"
Genç, mesajında ayrıca yapımı devam eden Kaynarca Doğal Yaşam Alanı’nın da yakın zamanda Trabzon’a kazandırılacağını belirtti.
