Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 18 Temmuz 2026 11:35 Güncellenme tarihi: 18 Temmuz 2026 11:35

Başkan Çebi 24 aylık çalışmalarını değerlendirdi! "En büyük hayalim..."

Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Coşkun Çebi, Araklı-Bayburt yolunun ilçenin gelişimi açısından büyük önem taşıdığını belirterek, proje için yürütülen girişimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Coşkun Çebi, Araklı Belediyesi Bayrak Kafe Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında göreve gelişinin 24 aylık sürecini değerlendirdi. Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Çebi, toplantıda Araklı-Bayburt yoluna ilişkin de açıklamalarda bulundu.

24 AYLIK ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Çebi, belediye tarafından hayata geçirilen çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgi verdi. Toplantıda ilçenin öncelikli ihtiyaçları ve planlanan yatırımlar da ele alındı.

ARAKLI-BAYBURT YOLUNA DİKKAT ÇEKTİ

Araklı-Bayburt yolunun ilçe için stratejik öneme sahip olduğunu ifade eden Çebi, projenin Araklı'nın gelişimine önemli katkı sağlayacağını söyledi.

Başkan Hüseyin Avni Coşkun Çebi, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"ARAKLI BÜYÜK BİR SORUMLULUK TAŞIYOR"

"Araklı 1974 tarihinde, şu an bugün izniyle Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Araklı halkımızla beş yıla kutlu göreve seçildik. Araklı, Trabzon'un en güzel, en stratejik, en hareketli ilçelerinden birisi arkadaşlar. Dolayısıyla görev büyük bir sorumluluk yüklenen bir görev. Büyük vebali olan bir görev. Araklı'da yapacağımız çalışmalarla hem Araklı halkının, hem Erzurum'un, hem Bayburt'un, hem Erzincan'ın, hem Muş'un, hem Elazığ'ın, Tunceli'nin, Bitlis'in, Bingöl'ün halklarının refahına katkı sağlayabiliriz. Dolayısıyla büyük bir sorumlulukla, büyük bir heyecanla çalışıyoruz."

"EN BÜYÜK HAYALİM BAYBURT YOLUNA KAZMA VURMAKTI"

"Tabii aday olduğumda benim en büyük hayalim Bayburt yoluna bir kazma vurmaktı. Çünkü Bayburt yolu adeta şehrimizin önünde, şehrimizin gelişmesini sağlayan kaynakların önünde adeta bir bent gibi duruyor. Bu benti kaldırmak zorundaydık. Dolayısıyla aday olduğum ilk günden beri Bayburt yoluyla ilgili siyasi büyüklerimle önemli görüşmeler yapıyoruz. Hamdolsun görüşmelerimiz, her görüşmemiz karşılık buluyor."

"ULAŞTIRMA BAKANIMIZA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM"

"Buradan özellikle Ulaştırma Altyapı Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum. Aday olduğumda bana ne söz verdiyse her birini teker teker yerine getiriyor. Tabii Trabzon milletvekillerimiz her biri her işlerimize karşılık veriyor, her arzumuzu karşılık karşılıyorlar. Buradan hepsine, il başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız hepsine şükranlarımı sunuyorum."

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!