Başbakan Yıldırım Trabzon demiryolu için "2023" dedi!

Yıldırım Trabzon'a yapılacakları açıkladı.

Başbakan Yıldırım Trabzon demiryolu için "2023" dedi!
Bugün Trabzon'a gelen Binali Yıldırım, halka yaptığı konuşmada Trabzon'a yapılması planlanan projeleri ve yapılanları açıkladı. Binali Yıldırım konuşurken vatandaşlar "Demiryolu istiyoruz" diye bağırınca Yıldırım "Trabzon - Erzincan demiryolu hattını 2023'e kadar yapacağız ya da yapımına başlayacağız." diyerek Trabzon'un demiryoluna yakın zamanda kavuşamayacağının sinyalini verdi.

Trabzon'a ilk müjdeyi Kanuni Bulvarı olarak gösteren Başbakan " Bir kısmını yaptık ama bu yeter mi yetmez geri kalan kısmının da kararını imzaladim ihalesi yapiliyor ." dedi. Yıldırım konuşmasının devamında şu ifadeleri kullanarak yapılan ve yapılacakları sıraladı;

"Trabzon'un stadyumu bitti. Artık iş Trabzonspor'da. Bordo mavili yiğitler en iyisini yapacaktır. Sıra şimdi şehir hastanesine geldi. Trabzon Buraya bir üniversite yetmez. İkincisini de yapacağız.  Demiryolu, Atatürk'ün vasiyetiydi. O vasiyeti biz gerçekleştireceğiz. Trabzon - Erzincan demiryolu hattını 2023'e kadar yapacağız ya da yapımına başlayacağız. Trabzon'un sahil yolunun eski halini hatırlıyorsunuz. Nereden nereye geldik. Trabzon'a 2610 derslik, 13 tane hastane 118 km bölünmüş yol yaptık. 70 köprüye viyadük yaptık ve 4 tane de katlı kavşak yapacağız."

AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler