Bakan Süleyman Soylu İftar programına katıldı

Bakan Süleyman Soylu TTSO'un İftar programına katıldı.

Bakan Süleyman Soylu İftar programına katıldı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) eski ve yeni meclis ile yönetim kurulu üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi.

Zorlu Grand Otel’deki iftara Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başta olmak üzere bazı protokol üyeleri, TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, eski ve yeni meclis ile yönetim kurulu üyeleri, TTSO çalışanları katıldı.

İftar öncesi selamlama konuşması yapan Başkan Hacısalihoğlu, “İftar programımıza teşriflerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bakanımız adına da sizlere tekrar hoş geldiniz diyorum. Hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.



TAZİYE ZİYARETİ

Bakan Soylu, iftar programının ardından Trabzon'un Ortahisar ilçesinde önceki gün 2 otomobil ve taksinin karıştığı kazada yaşamını yitiren 2 kız kardeşin babaevini ziyaret etti.

Soylu, baba Alaattin Demir, anne Gülten Demir, kazada yaşamını yitiren Asiye Demir Solak'ın eşi Mustafa Solak ile diğer yakınlarına taziyelerini iletti.

Demir ailesinin evinin bahçesinde gerçekleştirilen ziyarette Kur'an-ı Kerim okundu.

Ziyarete Vali Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan ve AK Parti İl Başkanı Haydar Revi katıldı.

Önceki gün Ortahisar ilçesine bağlı Yeni Mahalle Sahil Yolu'nda Akçaabat yönüne giden Asiye Demir Solak'ın kullandığı 61 AJ 776 plakalı otomobil, refüjden karşı şeride geçerek, Osman Zeki Çırak yönetimindeki 61 T 0077 plakalı taksiye çarpmış, bu sırada aynı yönden gelen Mustafa Usta idaresindeki 61 AP 211 plakalı otomobil de kaza yapan iki araca çarpmıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Solak ile aynı araçtaki kız kardeşi Ayşegül Demir ve Mihriban Sağlam ile taksi şoförü Osman Zeki Çırak hayatını kaybetmiş, Birsen ve Elif Demir, Müyesser Çavuş ile Binnur Sivrikaya yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber