Bakan Bayraktar Trabzon’a geliyor: Gündem yoğun olacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Trabzon’da düzenlenecek AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılacak.
Bakan Bayraktar Trabzon’a geliyor: Gündem yoğun olacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Trabzon’da gerçekleştirilecek AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı için kente geliyor. Sabah saatlerinde yapılacak toplantıya, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu ile Trabzon Milletvekilleri Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç da katılacak.

Toplantı iki bölüm halinde yapılacak

Edinilen bilgilere göre toplantının ilk bölümü halka ve basına açık olarak gerçekleştirilecek. Devam eden süreçte ise toplantının basına ve kamuoyuna kapalı olarak sürdürüleceği belirtildi.

Yerel gündem masaya yatırılacak

Toplantıda Trabzon’un yerel gündeminin ele alınması ve çeşitli başlıkların değerlendirilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.