Ayşe Sula Köseoğlu referandumu Haber61e değerlendirdi

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu Referandum sonuçlarıyla ilgili olarak haber61 e değerlendirmede bulundu

Ayşe Sula Köseoğlu referandumu Haber61e değerlendirdi

AK Parti Trabzon Milletvekili  Ayşe Sula Köseoğlu  Referandum sonuçlarıyla ilgili olarak Haber61'e değerlendirmede bulundu. 


Köseoğlu “Türkiye’de  sandıkların sonuçlarının henüz netleşmediğini ifade ederek “ Sn Başbakanımız saat 21 00 sularında bir açıklama yapacak. Bizim ondan önce seçim sonuçlarıyla ilgili bir değerlendirmede bulunmamız doğru değil. Sn Başbakanımız önce bir açıklama yapsın sonra bizler milletvekili olarak değerlendirmelerde bulunuruz. Hem yereli hem geneli değerlendiririz. Akpartinin hiyerarşisi başbakanımızın önüne geçmez." dedi 

Trabzon’da daha iyi sonuç beklediklerini de sözlerine ekleyen Köseoğlu “ Halkın taktiri başımızın üstünde. Biz elimizden gelen gayreti gösterdik. Biz daha iyi bir sonuç bekliyorduk daha da yükseği hedeflemiştik,ancak halkımızın taktiri bu şekilde oldu.Biz hepsine teşekkür ediyoruz. Halkın taktiri başımızın üstündedir" diye konuştu. 




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler