Aydın Valisi'nden Trabzon'a okul! İmzalar atıldı

Aydın valisi Hüseyin Aksoy, Trabzon'a okul yaptırıyor.

Aydın Valisi'nden Trabzon'a okul! İmzalar atıldı

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ve beraberindekiler Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu Ziyaret Etti

Aydın Valisi Aksoy tarafında Köprübaşı ilçesinde yaptırılacak anaokulunun protokolü, Trabzon Valiliği B Toplantı Salonu’nda düzenlenen törenle imzalandı.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’un katıldığı toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Köprübaşı Hatice-Aslan Aksoy Anaokulu Yaptırma, Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Hasibe Usta ve dernek yöneticileri hazır bulundu.

Anaokulu, Köprübaşı Hatice-Aslan Aksoy Anaokulu Yaptırma, Eğitim ve Kültür Derneği tarafından Köprübaşı Gündoğan Mahallesi’nde mülkiyeti maliye hazinesine kayıtlı arazide 2 katlı olarak inşa edilecek ve 2 derslikli olacak. 

Vali Ustaoğlu,  “Hayırseverlerimize böyle anlamlı bir yatırımı hayata geçirecekleri için çok teşekkür ediyorum. Okulumuzda ülkemizin geleceği evlatlarımız yetişecektir.  Okulumuzun yapımına katkısı olanların Allah hayırlarını kabul etsin. Kendilerine hayırlı ömürler diliyorum.” dedi.
Aydın Valisi Aksoy da, bir süre önce vefat eden babaları Aslan Aksoy’un adını yaşatmak için böyle ailece bir hayır yapmayı uygun gördüklerini ifade ederek, “Bir vali olarak bu zamana kadar hep hayırseverlerimizle protokoller imzaladık. Ancak bugün protokolün hayırsever tarafında bulunmak ayrı bir heyecan oldu. Bundan çok büyük mutluluk duyduk. Annemize danışarak ailece aldığımız bu kararla babamızın ve annemizin adını bu vesile ile yaşatmayı düşündük. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

1.190 metrekarelik bir arsa üzerine kurulacak olan anaokulunun 1 yıl içinde bitirilmesi planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler