Arsin OSB'de Eğitim

OSB Akademisi’nde “Stratejik Yönetim ve Büyüme Senaryoları”  eğitimi!

Arsin OSB'de Eğitim

Arsin Organize Sanayi Bölgesinde yer alan işletmelerin kurumsal yapılarını güçlendirmek amacıyla, TİM-TEB Girişim Evi ve Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı işbirliği ile “Stratejik Yönetim ve Büyüme Senaryoları” konulu eğitim Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde yapıldı.

“Stratejik Yönetim ve Büyüme Senaryoları“ konulu eğitim seminerinde katılımcılara, işletmelerin temel sorunları, gelişme çabalarının temelinde olması gerekenler, büyüme ve gelişmelerinin yolları ve işletme fonksiyonlarının yönetimini nasıl geliştirilebilecekleri konularında bilgi verildi. Firma sahipleri, yöneticiler ve de beyaz yakalı çalışanlardan 20 kişinin katıldığı eğitim, Girişim Merkezi Yönetici Ortağı Taner Baltacı’nın sunumlarıyla, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. 

Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, “İşletmelerin içinde yaşadığı şartlar değişiyor, rekabet zorlaşıyor, müşteri beklentileri çeşitleniyor. İşletmeler, yeni ekonomide ayakta kalmak ve kalıcı olmak için değişimi anlamak ve değişime uyum göstermek durumundalar. Bu tarz eğitimlerle işletmelerin değişimi anlamaya çalışmalarına yardımcı olmayı hedefliyoruz.” dedi.

Arsin OSB'de Eğitim

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber