Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 11 Ekim 2026 08:11 Güncellenme tarihi: 11 Ekim 2026 08:11

Araklı’ya Bolu’dan acı haber! İki çocuk babası kazada hayatını kaybetti

Trabzon’un Araklı ilçesinden çalışmak için Bolu’ya giden 42 yaşındaki Ahmet Cerrah, Mudurnu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti. İki çocuk babası Cerrah’ın vefatı, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Trabzon’un Araklı ilçesine bağlı Burnak Taşlıtepe Mahallesi nüfusuna kayıtlı 42 yaşındaki Ahmet Cerrah, çalışmak amacıyla gittiği Bolu’nun Mudurnu ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Tır ile kamyonet çarpıştı

Edinilen bilgilere göre kaza, Bolu’nun Mudurnu ilçesi Aynalıkaya mevkiinde meydana geldi.

Mudurnu istikametine seyir halinde olan 63 yaşındaki Aziz A. yönetimindeki 34 … 962 plakalı tır ile Nallıhan yönüne ilerleyen Ahmet Cerrah idaresindeki 06 DIL 841 plakalı kamyonet çarpıştı.

Ahmet Cerrah olay yerinde hayatını kaybetti

Çarpışmanın ardından kamyonet sürücüsü Ahmet Cerrah olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada kamyonette yolcu olarak bulunan 70 yaşındaki Rıza O. ile tır sürücüsü Aziz A. yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından yaralılardan Rıza O., Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi’ne, Aziz A. ise Bolu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Her iki yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Araklı’da büyük üzüntü yaşandı

Kaza nedeniyle bölgede trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

Çalışmak için gittiği Bolu’da yaşamını yitiren iki çocuk babası Ahmet Cerrah’ın acı haberi, memleketi Araklı’da  üzüntüye neden oldu.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!