Adem Kılıç merak edilen soruya cevap verdi;

Avni Aker’i yıktınız mı?

Adem Kılıç merak edilen soruya cevap verdi;

Haber61/Haber Servisi - ‘Sümela’nın Şifresi Temel - 3 Junior Temel’ Filmi’nin çekimleri Trabzon’a sona erdi.

24 Mart tarihinde vizyona girecek olan filmin ekibi Dedeman Otel’de düzenledikleri basın toplantısıyla çekimleri anlattılar. Filmin senaristi Yılmaz Okumuş, başrol oyuncusu Çetin Altay, Filminde Temel’in sevgilisi oyuncu Buket Çelik ve diğer oyuncular da basın toplantısında yer aldı. Renkli sohbetin yaşandığı toplantıda Yönetmen Adem Kılıç, çekimlerin Avni Aker’dede yapılmasından dolayı merak edilen o soruyu geçiştirdi.

BİLMİYORUM

“Gerçek hayatta Avni Aker yıkılacak. Filmin sonunda da yıkılacak mı?” sorusuna, “Valla çekimleri yaptım ama bende bilmiyorum” diyerek esprili cevap verdi. Kılıç, “Ama çok güzel efsaneye yakışır bir şekilde çekimleri yaptık” diyerek cevap verdi.

KURBAN KESTİK

“Hava şartları sizi zorladı mı?” sorusuna Kılıç, “Hayır. Güneşliydi. Biz dua ile başlıyoruz filmlerimize. Önce kurbanımızı kesiyoruz. Şükür ki hiçbir aksilik yaşamadık. Geldiğimizde yağışlıydı sonra düzeldi.” dedi.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber