15 Temmuz tiyatrosuna büyük ilgi

Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz tiyatrosu Trabzonlularla buluştu.

15 Temmuz tiyatrosuna büyük ilgi

Ortahisar Belediyesi'nin düzenlediği tiyatrocu Ahmet Yenilmez'in yazıp oynadığı "1915'ten 15 Temmuz'a" isimli oyun Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde izleyicilerle buluştu.


Kurtlar Vadisi, Kınalı Kuzular gibi pek çok ünlü yapımda rol alan tiyatrocu ve oyuncu Ahmet Yenilmez tek kişilik oyunda  Kurtuluş Savaşı ile 15 Temmuz darbe girişimi arasındaki benzerliklere dikkat çekti. Yenilmez tarafından canlı müzik eşliğinde, öyküsel bir şekilde sahnelenen oyunu izleyiciler merak ve beğeniyle izledi. Oyunu izlemek için çok sayıda öğrenci ve vatandaş salon koltuklarını doldurdu. Oyunun bitiminden sonra Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Ahmet Yenilmez'e plaket takdim etti. Oyunu Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'in yanı sıra başkan yardımcıları Abdullah Uraloğlu, Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile meclis üyeleri de katıldı.





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber