Yayla evleri tartışmaşlarına o da katıldı "Bütün binalar yıkılmalı"

Dedelerimiz bu yaylaları bu şekilde bırakmadı

Yayla evleri tartışmaşlarına o da katıldı "Bütün binalar yıkılmalı"

Karadeniz yaylarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bizzat verdiği talimatıyla yıkımına başlanan kaçak yayla evleri ile ilginç bir paylaşımda Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şube Başkanı Hamza Ertunga'dan geldi.
Ertunga yaptığı paylaşımda "Dedelerimiz bu yaylaları bu şekilde bırakmadı" de ve paylaştığı fotoğrafa "Bize bırakılan evler işaretli olan" notunu düştü.

Ertunga paylaşımında şu ifadelere yer verdi "Burası yayla ise ; binaların saplerinin , binaların yapım tarihlerinin hiç bir önemi olmamamalı. Bu fotoğraftaki bütün binalar yıkılmalı. Burası yayla ve bu şekilde bir yapılaşma olmamalı. Bize dedelerimiz bu yaylaları bu şekilde bırakmadı. Bize bıraktıkları evler işaretli olan"

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler