Vali Yavuz Gümrük Gününü kutladı!

Vali Yücel Yavuz, Doğu Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Çalışanlarının Gümrük Gününü kutladı.

Vali Yavuz Gümrük Gününü kutladı!

Trabzon Valisi Yücel Yavuz ,26 Ocak Dünya Gümrük Günü dolayısyla Doğu Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Hüseyin Şanverdi ve personelini makamda kabul etti.

 
Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü çalışanlarının  Gümrük Günü’nü kutlayan Vali Yücel Yavuz “Gümrük; devletlerin kendini koruma ve vatandaşların hak ve menfaatlerini güvence altına almak amacıyla kurduğu bir mekanizmadır. Gümrük ve vergi, devletlerin hakimiyetiyle ilgili konulardır. Bu alan her türlü istismara ve suistimale açık bir alandır. İnsanların sağlığının korunması, her türlü kaçakçılığın önlenmesi gibi pek çok alanda önemli çalışmalarda yapılmaktadır. son yıllarda gümrük kapılarımızın modernizasyonu, hizmet anlayışının değişmesi, zihniyet dönüşümü gibi konularda önemli mesafeler alındı. Bu güzel çalışmaları bölgemizde ve ilimizde de hissediyoruz. Bu çalışmalarda emeği geçen bütün gümrük teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Yavuz Gümrük Gününü kutladı!

Vali Yavuz Gümrük Gününü kutladı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber