Uzungöl’deki kavgadan yeni görüntüler ve ifadeler ortaya çıktı…

Trabzon Uzungöl'de yaşanan kavga ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Uzungöl’deki kavgadan yeni görüntüler ve ifadeler ortaya çıktı…

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Dünyanın en büyük turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl’de bir süre önce yaşanan sandalyeli, yumruklu, tekmeli kavganın sırrı aralanıyor.

Olayda bir jandarma askeri yaralanmış tedavi altına alınmıştı. Bir restoranın hemen önünde çıkan kavgada 20 kişi yaralanmış Yaralılar çevre hastanelere gönderilmiş ardından bazıları kavgaya karıştıklarından Çaykara Jandarma ilçe komutanlığında ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılmışlardı. 
İfadeleri alınanlar aynı aileden A. A., A.O. A., yine aynı aileden N.Ö., İ.Ö., L.Ö., F.G., A.K., U.Ç., H.İ. olduğu öğrenilirken onlarla geçmişe dayalı husumeti bulunduğu ifade edilen işletme sahibi Hüseyin Bektaş ile N.Ş., S.Ş., Z.T. S.I. H.D. 

İşletme Sahibi Hüseyin Bektaş Haber61’e açıklama yaparak şunları söyledi;

“Bizim onlarla mahkememiz vardı. FETÖ davalarında karşı karşıya geldik. Bizim FETÖ ile hiçbir bağımız yok. Onlar bir FETÖ grubudur. Biz bunu mahkemede söyledik. Hatta davaları sürüyor. Bizi devamlı tehdit ediyorlar. Gerekli yerlere başvurduk. Daha sonra geldiler küfür ederek saldırdılar. Biz olayı başlatmadık. Olayın hesap kavgası olduğunu söyleyip ‘Araplardan fazla ücret alındı ondan çıktı’ gibi ifadelerle çarpıtıyorlar. Asla böyle birşey yok. Olay onların FETÖ davasından çıktı. Onlardan  tekrar şikayetçi olduk. Amaçları işletmemizi karalamak. Huzursuz etmektir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber