Uyarı geldi! Son gün 30 Kasım!

Trabzon Vergi Dairesi'nden kritik uyarı geldi.

Uyarı geldi! Son gün 30 Kasım!

Trabzon Vergi Dairesi Başkanı İlhan Akçay tarafından  borçlarını yapılandıran mükelleflere uyarı geldi.

Akçay yaptığı açıklamada, borçlarını yapılandıran vatandaşların ikinci taksit ödeme süresine dikkat edilmesi gerektiğini hatırlattı.

Yapılan açıklama şöyle; 7143 sayılı kanun kapsamında yapılandırılmış olan kamu alacaklarının bozulmaması için 2. Taksitin 30 Kasım Cuma gününe kadar ödenmesi gerekiyor. 

Bilindiği üzere 7143 sayılı yasanın getirmiş olduğu imkanlardan yararlanmaya devam edilebilmesi için ilk iki taksitin süresi içerisinde ödenmesi gerekiyor. Bu nedenle ilk taksitini ödeyen mükelleflerimizin yapılandırılan borçlarının ihlal olmaması için ikinci taksitlerin mutlak süresinde ödenmesi gerekiyor. Bu zorunluluk matrah artırımında bulunan mükelleflerimiz içinde geçerlidir. 

Özetle; borçlarını yapılandırıp birinci taksitini ödeyen mükelleflerimizin kanunun getirmiş olduğu imkanlardan faydalanmaya devam edebilmesi için 30 Kasım Cuma gününe kadar 2. taksit ödemelerini gerçekleştirmesi önem arzetmektedir dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber