Üniversite ve hastanelere çorba çeşmesi!

Genç açıkladı, çorba çeşmesi yapılacak

Üniversite ve hastanelere çorba çeşmesi!
Haber61 Haber Servisi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bugün basınla bir araya geldi. Genç yapılan ve yapılacak olan projelerden sözederken üniversite ile hastane önlerine çorba çeşmesi yapılacağını söyledi.

Öğrencilere ve yardıma ihtiyacı olanlara el uzatmak amaçlı yapılacak olan proje kapsamında biri üniversiteye ikisi de hastane önlerine toplam üç adet çorba çeşmesi yapılacak. Başkan Genç konuyla ilgili yaptığı açıklamada "2015 yılında üniversitelere dönük olarak talep eden bütün kardeşlerimize ücretsiz kurs vererek 1490 öğrencinin üniversite öğrencisi olmasına katkı sağladık. Şu an 850 öğrencimiz kursiyer olarak hizmet alıyor. Bu yıl 3 tane çorba çeşmesi yapacağız. 1 tanesini üniversiteye koyacağız diğer 2 tanesini hastane önlerinde yapacağız." ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler