Türkiye'nin konuştuğu o dolandırıcı tutuklandı

İlk Haber61.net'in duyurduğu film gibi dolandırıcılık olayının faili olduğu öne sürülen Bekir Ç. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı

Türkiye'nin konuştuğu o dolandırıcı tutuklandı

Trabzon’da Reina saldırganının ismini kullanarak dolandırıcılık yapan Bekir Ç. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.


Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; ağına düşürdüğü kişilere kendisini polis olarak tanıtan ve “Eşinizin ismi Reina saldırganı Abdülkadir Masharipov’un İstanbul Esenler Semtinde yakalandığı evde bir listede bulundu.” diyerek dolandıran Bekir Ç. Trabzon İstihbarat’ın çalışması ile Trabzon ve Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nün yapmış olduğu operasyon ile gözaltına alındı.
 
Bekir Ç.’ye yardım ettiği öne sürülen Murat A. İle birlikte gözaltına alınan şahıslar Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi. Burada yapılan çalışmalarda Bekir Ç’nin, Trabzon’da telefon dolandırıcılığı yöntemi ile birlikte 300 Bin TL’ye ulaşan bir dolandırıcılık gerçekleştirildiği öğrenildi. Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen 2 kişiden Bekir Ç. tutuklanarak cezaevine gönderilirken Murat A. İse, serbest bırakıldı.
 
Haber : Şükrü Üçüncü
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler