Tümörü yenenler terörü yenenlerle buluştu

4 Şubat Dünya Kanser Haftası nedeniyle kanser illetinden kurtulanlar polisleri ziyaret etti.

Tümörü yenenler terörü yenenlerle buluştu

Haber61 / Haber Merkezi

Doğu Karadeniz Meme Hastalıkları Derneği ve Avrasya Üniversitesi işbirliğinde, kanser hastalığından kurtulan hastalar şehrin giriş noktalarında görev yapan polislere ziyarette bulundu. 

4 Şubat Kanser Haftasu nedeniyle düzenlenen etkinlikte Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyasyon Onkoloji Başkanı Dr. Eda Küçüktülü'nün organizasyonunda kanser illetini yenenler, güvenlik güçleriyle bir araya geldi. 

Etkinliğe Dr. Eda Küçüktülü tarafından tedavi edilen ve tümörden kurtulan eski kanser hastaları, Avrasya Üniversitesi Genel Sekreteri Gülay Yeniçeri, Avrasya Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Özoran ve Nurettin Ataman katıldı. 

Ziyaret karşısında mutlu olduklarını dile getiren polisler hastalarla bir süre sohbet etti. 

Dr. Eda Küçüktülü yaptığı açıklamada, 4 Şubat Dünya Kanser haftası  için yapılan bu etkinliğe destek veren Trabzon Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Atmaca ile Ataman ailesine teşekkür etti.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler