TTSO'ya misafir akını

Trabzon Ticaret Sanayi Odası misafirlerini ağırladı

TTSO'ya misafir akını
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ’Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberinde çeşitli sivil toplum kuruluşlarının başkanlarını ağırladı. 

Trabzonspor’un yeni stadyumunun açılış törenine katılmak üzere Trabzon’a gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’la birlikte Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Heyeti, TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, TTB Başkanı Ş. Güngör Köleoğlu, OF TSO Başkanı Erdal Saral ve TTSO meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, misafirlere TTSO Özel İpekyolu Müzesi’ni de gezdirdi ve eserlerle ilgili bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber