Trabzon'un sorunları masaya yatırılıyor

Trabzon'un sorunları Ortahisar Belediyesi'nin düzenlediği "Trabzon'un dünü, bugünü, yarını" konulu çalıştayda tartışılacak. 

Trabzon'un sorunları masaya yatırılıyor
Çalıştayda, Trabzon ekonomisinin dünü, bugünü ve geleceği (Tarihi İpekyolu Canlandırma Projesi), eğitim ve istihdam (Eğitim sektörü ve iş dünyası işbirliğinin istihdama katkısı), turizm ile aile ve gençlik konuları tartışılacak. Çalıştayın ana temasını Ortahisar Belediyesi'nin Mağmat Boğazı'nda hayata geçireceği 'Tarihi İpekyolu Canlandırma Projesi'nin turizme katkısı oluşturuyor.
Açık hava çalıştayının ilk oturumu yarın saat 13.30'da Meydan Parkı'nda başlayacak. İki gün sürecek çalıştayın 1. gününde Trabzon ekonomisinin dünü, bugünü ve geleceği (Tarihi İpekyolu Canlandırma Projesi) ile eğitim ve istihdam ( Eğitim sektörü ve iş dünyası işbirliğinin istihdama katkısı) konuları masaya yatırılacak. 13 Ekim Cuma günü yapılacak ikinci oturumunda ise Turizm ( Her yönüyle Trabzon turizmi), aile ve gençlik (iletişim ve sosyalite) konuları tartışılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler