Trabzon'un minik voleybolcularında hedef şampiyonluk

Trabzon'un Sürmene İlçesi Ayşe Kıralı Ortaokulu, Ortaokullar arası yıldız erkekler voleybol şampiyonası için yola çıktı.

Trabzon'un minik voleybolcularında hedef şampiyonluk

Ardahan'da 15-19 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan ortaokullar arası yıldız erkekler voleybol şampiyonasında Trabzon’u temsil edecek olan Sürmene Ayşe Kıralı Ortaokulu yola çıktı.


Ağrı, Artvin, Erzurum, Gümüşhane, Bayburt, Iğdır, Kars, Muş, Rize, Van, Giresun ve Trabzon illeri Türkiye yarı finaline katılmak için mücadele edecek.

Beden eğitimi öğretmeni Ramazan Aktaş "Bu takım uzun süreden beri bir arada oynuyor. Hedefimiz çok büyük. Bu gruptan çıkıp Türkiye Şampiyonluğuna kadar gitmek istiyoruz. Geçtiğimiz yıl başarılı olmamamıza rağmen tecrübesizliğimize kurban gitmiştik. Bir ilçe takımı olarak ilimizi temsil ediyoruz. İlk hedefimiz bu gruptan çıkmak. Cumartesi günü mutlu dönmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler