Trabzonspor'da Mete Kalkavan endişesi

Mete Kalkavan'ın Beşiktaş maçına atanması endişe yarattı.

Trabzonspor'da Mete Kalkavan endişesi
Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da maça hakem olarak Mete Kalkavan'ın atanması endişeye neden oldu.

DEPLASMANDA 5 MAÇTA GALİBİYET ALAMADI

Trabzonspor Mete Kalkavan'ın yönettiği toplamda 7 karşılaşmada 1 galibiyet 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. Bordo mavililer bu maçlarda 1 kırmızı kart gördü.

Kalkavan'ın yönettiği 5 deplasman maçında ise hiç galibiyet yüzü göremeyen bordo mavililer 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. 

BEŞİKTAŞ 11 MAÇTA BİR KEZ YENİLDİ

Mete Kalkavan Beşiktaş'ın toplamda 16 karşılaşmasını yönetirken siyah beyazlılar bu karşılaşmalarda 10 galibiyet 3 beraberlik 3 mağlubiyet elde etti. Kalkavan Beşiktaş'a bu karşılaşmalarda 2 kırmızı kart gösterdi. İç sahada oynanan 11 karşılaşmada ise Beşiktaş 8 galibiyet 2 beraberlik ve sadece 1 mağlubiyet aldı. Mete Kalkavan Beşiktaş'a iç saha maçlarında hiç kırmızı kart göstermedi.

TEPKİ ÇEKTİ

Kalkavan 2014'te Konya'da Beşiktaş'ın Trabzonspor'u 3-0 yendiği maçta da düdük çalmış ve kararları ile Karadeniz ekibinin tepkisini çekmişti.

2015'te de Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanan maçın 84. dakikasında Salih Dursun'a kırmızı göstererek bordo mavilierin kupadan elenmesine sebep olan Mete Kalkavan yoğun protestolardan dolayı o gece Avni Aker'den 1.5 saat sonra çıkabilmişti.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber