Trabzonspor-Alanyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor Kupa finalinde Alanyaspor ile karşılaşacak. Trabzonspor-Alanyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar…

Trabzonspor-Alanyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasında Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.Trabzonspor-Alanyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Bütün ayrıntılar haberimizde...

Bugün (29.07.2020 Çarşamba) İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Asım Yusuf Öz Yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Ali Şansalan görev yapacak. Saat 21:30’da başlayacak karşılaşma ATV’den canlı olarak ekranlara gelecek.

CANLI ANLATIM SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

MUHTEMEL 11’LER!

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Campi, Costa, Novak, Sosa, A.Parmak, A.Ömür, Ekuban, Ndiaye (Nwakaeme), Sörloth

Alanyaspor: Marafona, Baiano, Caulker, Tzavellas, N'Sakala, Ceyhun, Salih, Efecan, Bakasetas, Fernandes, Cisse

TRABZONSPOR’UN FİNAL YOLCULUĞU

Trabzonspor final yolculuğuna 5. Tur’da Altay’ı 2-1 ve 4-1’lik skorlarla eleyerek başladı. Son 16 turunda Denizlispor’u 2-0 ve penaltılarla 4-2 gibi skorlarla geçen Bordo mavililer, çeyrek finalde Erzurumspor’u 5-0 ve 4-1’lik skorlarla geçti. Yarı Finalde Fenerbahçe ile karşılaşan Trabzonspor, rakibini Trabzon’da 2-1,deplasmanda ise 3-1’lik skorlarla eledi.

ALANYASPOR’UN FİNAL YOLCULUĞU

Alanyaspor final yolunda ilk olarak 4. Tur’da İnegölspor’u 3-0 ile geçerek başladı. 5. Tur’da Adanaspor ile karşılaşan Akdeniz ekibi rakibini 5-1 ve 7-1’lik skorlarla saf dışı bıraktı. Son 16 turu ilk maçında Kasımpaşa’yı evinde 3-1 mağlup eden Akdeniz ekibi deplasmanda rakibine 3-2 mağlup olmasına rağmen turu geçen taraf oldu. Çeyrek Finalde evinde galatasaray’ı 2-0 mağlup eden Alanyaspor, deplasmanda 3-1 mağlup oldu. Bu skorlarla Alanyaspor turu geçen taraf oldu. Yarı finalde Antalyaspor’u ilk maçta 1-0 ikinci maçta 4-0 mağlup eden Alnayaspor finale yükseldi.

Trabzonspor ve Alanyaspor bugüne kadar 4 kez karşılaştı. Bu maçlarda 2 kez Trabzonspor, 4 kez Alanyaspor kazandı. 2 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. İki takım Trabzonspor’un ev sahipliğinde 4 kez karşılaşırken 1 kez Trabzonspor, 2 kez de Alanyaspor sahadan galibiyetle ayrıldı. 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım en son 22.06.2020 tarihinde Süper lig karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Müsabaka 2-2 beraberlikle sonuçlandı. 

Trabzonspor son maçında deplasmanda Kayserispor’u 2-1 mağlup ederken Alanyaspor deplasmanda Konyaspor’u 3-2 mağlup etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber