Trabzon’da 5 yıldızlı VİP otelle milyonluk daireler arasında kepçe krizi!

Başaran Yatırım Holding’in bir parçası olan Başaran Otelcilik & Turizm İşletmeleri A.Ş.’nin mülk sahibi olduğu Ramada Plaza Trabzon’un hemen yanı başında başlayan inşaatlar ve yol çalışması nedeniyle kriz çıktı.

Trabzon’da 5 yıldızlı VİP otelle milyonluk daireler arasında kepçe krizi!
Haber61/Haber Servisi
Levent Ustabaşı


Lüks dairelerin yükseldiği Yalıncak mevkiinde hemen plajın yan tarafındaki 5 yıldızlı Ramadan Otel’in 5 yıl önce başlayan inşaatı yapılırken otel yetkililerinin belediyeden istediği yol çalışması şimdi başladı.
190 konut başlayan iş adamı Aziz Mürtezaoğlu’nun lüks dairelerinin yapılacağı arazinin hemen yanından  doğuya doğru giden açılan yolun sahil yoluyla birleştirilmesi ve o bölgenin Yomra’dan dönüşlerinin yapılmaması sağlanacak.

İşin ilginç tarafı şimdi Otel yetkilileri güvenlik ve diğer nedenlerden dolayı bu yolu istemiyor lakin orada lüks konut iş adamları bu yolu istiyorlar. 
İşte bu noktada ve yol çalışmasının turizm sezonunda yapılmasından dolayı kriz çıktı.  Kriz Valiliğe kadar ulaştı. 

Ortahisar Belediyesi’ne ait iş makinelerinin yoğun bir şekilde yol çalışması yapması sırasında yaşanan gürültü ve görüntü kirliliği otelde kalan misafirlerin de tepkisine yol açtı.
Günde 200 euro’dan başlayan fiyatlarla kalan çoğu Arap uyruklu müşterilerin bazıları, otelin hemen yanında ki iş makinelerini fotoğraf ve videolarını çekerek sosyal medya hesabından paylaştı ve şu notu düştü;” Tatil merkezinde miyiz şantiyede mi belli değil”  Ayrıca bazı müşteriler, “Tatil merkezinde inşaat ancak turizm sezonu bittikten sonra olur böyle rezalet olmaz” diyerek rezervasyonlarını iptal ettiler. 
Trabzon’da 5 yıldızlı VİP otelle milyonluk daireler arasında kepçe krizi!

Otel yöneticileri bu durumu Ortahisar Belediyesi ve Trabzon Valiliğine bildirdi. Krize Trabzon İl Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu da ortak oldu.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz’a kadar çıkan kriz sonrası dün akşam saatlerine doğru yol çalışması durduruldu. Ortahisar Başkan Yardımcısı Kemal Çoban yol çalışması yapılan bölgeye gitti ve otel yönetimiyle görüştü. 
Çalışmaların bugün devam edip etmeyeceği merak konusu. 

BİZLE İLGİSİ YOK

Hemen otelin yanında 190 konut yapımına başlayan Aziz Mürtezaoğlu, “Belediyemiz yol çalışması yapıyor. Bu çalışmanın benle alakası yok” dedi.
Trabzon’da 5 yıldızlı VİP otelle milyonluk daireler arasında kepçe krizi!

45 MİLYONLUK EUROLUK YATIRIM YAPTIM

İl dışında bulunan Başaran Yatırım Holding’in sahibi Hüseyin Başaran da, “Ben tatildeydim. Öğrendiğimde çok üzüldüm. Biz buraya 45 milyon uero’luk yatırım yaptık. Trabzon’un marka değerinin daha cazip hale gelmesi ve daha değerli olması için projeyi tamamladık. Ben aslında bir Trabzonlu olarak çok üzülüyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler