Trabzon’da yüzme hakem kursu açılıyor

Trabzon'da belirlenen tarihlerde yüzme hakem kursu açılacak.

Trabzon’da yüzme hakem kursu açılıyor

Türkiye Yüzme Federasyonu, Trabzon’da 1- 4 şubat tarihleri arasında yüzme hakem kursu açacak. 


Federasyonunun yüzme MHK tarafından Isparta ve Trabzon illerinde 01- 04 Şubat 2018 tarihlerinde, Denizli, İstanbul ve Bartın illerinde 08 -11 Şubat 2018 tarihlerinde Yüzme Aday Hakem Kursları açılacağı açıklandı.  
 
Trabzon Yüzme Hakemleri İl Temsilciliği’nin kendi web sitesinde bu söz konusu kursa katılma şartları yer alırken, yaş sınırı da 50 ‘ye çıkarıldı. Özellikle Trabzon’da eğitim-öğretim gören, üniversite deki kız ve erkek öğrencilerinin bu konuya hassasiyet göstermesi ve bu kursa katılmaları bekleniyor.

Kurs başvuruları ilgili Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ ne, en geç Isparta ve Trabzon illeri için 01 Şubat 2018 tarihi, Denizli, İstanbul ve Bartın illeri için 08 Şubat 2018 saat 08.30’ a kadar yapılacaktır. Kursa katılacak kursiyer sayısı 25 kişiden az olduğu takdirde ise kurs iptal edilecektir. Kursa katılan adaylar, yüzme hakemi olmaları halinde,  görev yapacakları tüm yüzme yarışlarında, görev yaptıkları sürece hak ediş bedelleri hesaplarına yatırılacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber