AK Parti Ramazan'da vites yükseltti
Ramazan süresi boyunca sahada en fazla görülen parti AK Parti oldu. Teşkilatlar hummalı bir çalışma yürüttü. Milletvekilleri sahada çok görünmese de, başta il başkanlığı olmak üzere ilçe teşkilatları sürekli sahada yer aldı.
Belediyelerin gerçekleştirdiği organizasyonlar, esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile birlikte; hasta, yaşlı, şehit aileleri ve öğrencilerle bir araya gelinerek yapılan çalışmalar dikkatlerden kaçmadı.
Hatta uzun süredir üzerinde “ölü toprağı” olduğu konuşulan AK Parti’nin, bu süreçte adeta üzerindeki külleri savurduğu yorumları yapıldı. Yapılan bu yoğun çalışmalar karşısında vatandaşlar ve diğer siyasi partiler de “erken seçim mi var?” sorusunu yüksek sesle dillendirmeye başladı.
AK Parti, uzun zamandır vatandaşla arasında oluşan mesafeyi, Ramazan ayının manevi ikliminde bir nebze olsun kapatmış görünüyor.
Şimdi ise merak edilen en önemli konu; “Ramazan bitti, bayram da geride kaldı… AK Parti bu tempoyu sürdürecek mi?”
Bu sorunun cevabını ise zaman gösterecek…
Kaynak:Haber61
