Trabzon'da sürücülere uyarı: Akyazı tüneline dikkat

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Trabzon'da sürücülere uyarı: Akyazı tüneline dikkat

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Akçaabat-Trabzon yolunun 45'inci kilometresinde bugün ve yarın Akyazı Tüneli'nin Akçaabat-Trabzon yönünde bulunan güney tüpünde bakım onarım çalışmaları yapılacak. Bu nedenle ulaşım 08.00 ile 18.00 saatlerinde tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor. 

Ankara Çevre Otoyolu'nun Samsun-Karapürçek kavşakları 0-2. kilometrelerinde görüntü bariyeri çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyolun Samsun-Karapürçek istikametinde sağdan 2 şerit trafiğe kapatıldı, ulaşım soldaki 2 şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun Torbalı bağlantı kolunda Torbalı yönü 1. kilometresinde 31 Ocak'a kadar serbest geçiş sistemi montaj çalışması yapılacak. Bu süreçte ulaşıma İzmir yönünde gidiş-geliş olarak izin verilecek. 

Konya-Karapınar yolunun 11-15. kilometresinde köprülü kavşak çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

İstanbul-Kocaeli yolunun 13-15. kilometrelerinde sanat yapıları çalışmaları nedeniyle her iki yönde de sol şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber