Trabzon'da spor taban bileşenleri bayramlaştı

Trabzon'da spor taban bişelenleri düzenlenen törenle bayramlaştı.

Trabzon'da spor taban bileşenleri bayramlaştı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzon'da Türkiye Faal futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon Şubesi, Hakemler ve Gözlemciler Derneği Trabzon Şubesi ve Saha Kmiserleri Derneği tarafından düzenlenen Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni yapıldı.

Yapılan bayramlaşma törenine ASKF Başkanı Cahit Erdem, TÜFAD Başkanı Hayri Tekelioğlu, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, TFF Yöneticisi İbrahim Usta, Trabzon Gençlik ve Spor il Müdürü Birdal Öztürk, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İyi Parti Trabzon Milletvekili Adayı Hüseyin Örs, AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Temel Altunbaş, Siyasi Parti temsilcileri, teknik adamlar, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, “Bayrama kavuştuk. Medeni bir çerçevede bir seçim havası var. Hemö bayram için hem seçim için önlemlerimizi aldık. Herkese huzur içinde bir bayram yaşanmasını diliyorum. Mehmetçiğimizin debayramını kutluyorum. Kandil yolunda bir operasyonvar. Görevli olan bütün polislerimizin Mehmetçiğimizin bayramını kutluyorum” dedi.

Trabzonspor yöneticisi ve ASKF Başkanı Cahit Erdem, “Bütün spor bileşenlerinin burada olamsı bizi mutlu ediyor. En çok özlenen şey birlik ve beraberlik. Biz bu birliktelği sağladığımız için mutluyum. Gelecek adına güzel kazanımlşarın müjdecisi olabilir. Bu birliktelikle sorunların çoğunun çözüleceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Trabzon'da spor taban bileşenleri bayramlaştı

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, “ASKF Trabzon’da sporla ilgilenen kesimlerin yuvası. Bizim de geçmişimiz. Yabancı olduğumuz değil ev sahibi olduğumuz bir yer. Burayı çok başarılı bir yönbetim ıorganize diyor. Bu bayramlaşma bir gelenel haline geldi. Bundan sonra daha sağlıklı bir hale dönüştürürüz. Buradaki amatör sporla uğraşan arkadaşlarımızın bayramını kutluyorum. Hepsinin sağlıklı huzurlu ve Trabzonspor’a gönlden destek olamsını istiyoruz. Trabzonspor’un herkese ihtiyacı var.” Şeklinde konuştu.

TFF Yöneticisi Trabzonlu İşadamı İbrahim Usta, “Tüm türk halkının bayramını tebrik ediyroum. İlk defa böyle bir kalabalık görüyorum. Böyle bir birliktelikte olmaktan gururu duyuyorum” dedi.

İyi Parti Trabzon Milletvekili Adayı Hüseyin Örs, “bugün bir bayram günü. Siyasi mesaj vermek çok doğru olu mu bilmiyorum. Çalışmalar gayet iyi gidiyorç. Bizim partimizin daha yaşını doldurmamış olmasına rağmen iyi b,ir tepki var. Sonuçlar 24 Haziran’da belli olacak. Milletin kararına saygı duyarız ma milletin tavrının bizden yana olduğunu görüyoruz. 24 Haziran günü bizleri beni arkadaşlarımı unutmasınlar. Bana Merkesin adayı herksin adayı diyorlar. Bende herkesin adayına sahip çıkın diyorum. Hüseyin Örs olarak herkesişnadayına destek ist,iyorum” dedi.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, “Her ne kadar siyaseyte uğraşşsakta trabzon’da top koşturduk, spor camiasının içinden geldik. O günlerde top oynadığımız arkadaşlarımızla bir arada olmaktan gurur duyuyıoruz. Siyasi görüşler farklı olsa da spor hepimizi bir araya getiriyor. Ben herkeisn bayramını kutluyorum. Biz seçim olasuın olamsın faliyetlerimizi yürütüyoruzç tüm mahalleleri, sokalalrı dolaşıyoruzç Vatandaşlarla hemhaln olmaya çalışıyoruz. Sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Bne 6 yıldır görevdeyim. Benimiş hayatı yok. Vatandaşların sıkıntıları ile ilgileniyoruz. Vatrandaşlarımızın bizden şikayetçi olmadığını düşünüyorum. İşlerin yolunda gişttiğini söyleyebilirim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber