Trabzon camiasını yasa boğan kayıp! Dernek başkanı duyurdu
Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Vekillerinden İdris Türk’ün vefat ettiği öğrenildi. Uzun yıllar federasyon bünyesinde görev yapan Türk’ün vefatı, camiada derin üzüntüye neden oldu.
“TARİFSİZ BİR ACI”
Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, yayımladığı taziye mesajında, İdris Türk’ün federasyona uzun yıllar boyunca büyük özveriyle hizmet ettiğini belirterek, “Federasyonumuza uzun yıllar boyunca büyük bir özveri, samimiyet ve sorumluluk bilinciyle hizmet eden kıymetli yol arkadaşımızın kaybı, camiamız adına tarifsiz bir acıdır” ifadelerini kullandı.
“HER ZAMAN SAYGIYLA ANILACAK”
Şatıroğlu, merhumun duruşu, çalışkanlığı ve insanlığıyla her zaman hatırlanacağını vurgulayarak, “Merhum İdris Türk, duruşu, çalışkanlığı ve insanlığıyla her zaman saygı ve takdirle anılacaktır” dedi.
BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Şatıroğlu mesajında, “Başta kederli ailesi olmak üzere, tüm yakınlarına ve camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Merhuma yüce Allah’tan rahmet diliyor, mekânının cennet olmasını niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak:Haber61

