Trabzon'da kuvvetli rüzgar uyarısı

Trabzon için kuvvetli fırtına uyarısı

Trabzon'da kuvvetli rüzgar uyarısı

 Trabzon'da kuvvetli rüzgar beklendiği bildirildi.
 

Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Trabzon'un iç kesimlerinde rüzgarın, bugün gece 03.00'den itibaren etkisini arttıracağı belirtildi.

Açıklamada, rüzgarın yarın sabah 09.00'a kadar güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli (50-80km/saat), yer yer tam fırtına (80-100km/saat) şeklinde esmesinin beklendiği vurgulandı.

Vatandaşların ve ilgililerin çatı uçması, baca gazı zehirlenmesi, ağaçların devrilmesi ve ulaşımda aksamalar konusunda dikkatli ve tedbirli olması gerektiği kaydedildi.

BÖLGE UYARISI DA GELDİ

Doğu Karadeniz bölgesinde yarın kuvvetli fırtına beklendiği bildirildi.

Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Doğu Karadeniz'de yarın saat 11.00 itibarıyla batı ve kuzeybatı yönlerinden 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 kilometre/saat) fırtına beklendiği ifade edildi.

Açıklamada, fırtınanın ilerleyen saatlerde etkisini artırarak 10 kuvvetinde (105 kilometre/saat) tam fırtına şeklinde eseceği belirtildi.

Açıklamada, cuma sabah saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin edilen fırtınanın, ulaşımda aksamalara yol açabileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler