Trabzon'da karla mücadele hafta sonu da sürecek

Trabzon'da karla mücadele çalışmaları sürüyor.

Trabzon'da karla mücadele hafta sonu da sürecek

Trabzon'da etkili olan yoğun kar yağışının ardından mahalle yollarında karla mücadele çalışmaları devam ediyor. 


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kentte karla mücadele çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Kar mücadele çalışmalarına büyükşehir belediyesi ekiplerinin yanı sıra ilçe belediye ekiplerinin de destek verdiğini işaret eden Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:

"15 Şubat'ı 16 Şubat'a bağlayan gece başlayan ve bugün öğle saatlerinden sonra son bulan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan mahalle yollarının büyük çoğunluğu Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yeniden ulaşıma açıldı. Bugün saat 16.00 itibariyle il genelinde anayolu ulaşıma kapalı olan yaklaşık 45 mahalle bulunurken, söz konusu mahallelerdeki çalışmalar ivedilikle sürdürülüyor."

Gümrükçüoğlu, ekiplerin il genelinde temizlik çalışmalarına da devam ettiğini belirterek buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarının da aralıksız olarak sürdürüldüğünü aktardı.

Mahallelerin ana yollarındaki çalışmaların da büyük ölçüde tamamlandığını vurgulayan Gümrükçüoğlu, "Ana yollardaki çalışmaların büyük ölçüde tamamlanmasıyla tali yollardaki çalışmalara da hız verdik. Çalışmalarımız hafta sonu da aralıksız olarak devam edecektir." ifadelerini kullandı.



 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler