Trabzon'da İŞKUR'a yeni bina!

Trabzon'da İŞKUR'a yeni bina verildi.

Trabzon'da İŞKUR'a yeni bina!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bizzat yakından takip ettiği SGK’nın daha önce kullandığı 5 katlı hizmet binası 11 milyon 700 bin lira bedel karşılığında İŞ-KUR' a devredildi.

Trabzon’a yapılan ve yapılacak olan bir çok yatırımı bizzat kendisi takip eden Soylu, Trabzon için çok önemli bir görev görecek olan İŞ-KUR’un yeni hizmet binasının da yeni yılla birlikte açılacağının müjdesini verdi.

Daha önce Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün (SGK) Maraş Caddesinde kullanmakta olduğu 5 katlı bina Maliye Bakanlığı’nın izni, Kalkınma Bakanlığının onayıyla 11 milyon 700 bin Türk lirası bedel karşılığında Trabzon İş-Kur il müdürlüğüne devredildi.


Böylelikle Trabzon İş-Kur İl Müdürlüğü yeni binasında vatandaşların daha kolaylıkla ulaşabileceği merkezi bir yerde hizmet vermiş olacak.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler