Trabzon'da eğitimde önemli proje

Türkiye’de sadece Trabzon’da uygulanan “Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı Projesi” Sunum ve ödül töreni geniş bir katılımla Trabzon Fen Lisesinde gerçekleştirildi.

Trabzon'da eğitimde önemli proje

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğünce, okullarda öğretmenlerin eğitim sürecinde uyguladıkları iyi örnek çalışmalarını paylaşmak amacıyla Türkiye’de Sadece Trabzon’da Uygulanan ve bu yıl altıncısı düzenlenen “Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı 2017” programı Trabzon Fen Lisesinde gerçekleştirildi.


“Eğitimi en güzel şekilde yapan milletler, istikbali şekillendirecek olan milletlerdir.”

Programda bir konuşma yapan Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hızır AKTAŞ, şunları kaydetti: “Eğitim-öğretim yılının hemen öncesinde gerçekleştirdiğimiz “Eğitimde İyi Örnekler” buluşmasının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Eğitim, insan hayatında vazgeçilmez bir süreçtir.  Eğitime en çok ihtiyaç hisseden varlıkların başında insanoğlu gelmektedir. Bu eğitimi en güzel şekilde yapanlar ise istikbalde en güçlü olacak olan milletlerdir. Okullarımızda emek harcayan, ter döken öğretmenler olarak bizlerin kendimize has, güzel örnek ve ilkelerimizin olması lazım. Eğitimde iyi örnekler çalıştayı ve bu projeye iştirak eden öğretmenlerimize, okul müdürlerimize, proje ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Altı yıldır devam ediyor. Önümüzdeki yıl bu projeye her öğretmenimizin ve kurumumuzun katılmasını özellikle bekliyor ve istiyoruz. Bizim maksadımız şu: Bize emanet edilen çocuklarımızı yarınlara çok daha iyi bir şekilde hazırlamak. Ne kadar iyi hazırlarsak ülkemizin zenginliği o kadar artacak dolayısıyla gücü de o kadar artacaktır. Hepinize yürekten teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum. Bu arada yeni başlayacak 2017-2018 eğitim-öğretim yılının hayırlara ve başarılara vesile olmasını diliyor; sevgi, saygı ve hürmetlerimi iletiyorum.”

Trabzon'da eğitimde önemli proje

Konuşmaların ardından “Eğitimde İyi Örnekler 2017” paylaşımı kapsamında 2016-2017 eğitim-öğretim yılında uygulanmış ve başarılı bulunmuş 32 adet iyi örneğin sunumu yapıldı.

Akabinde çalışma üreten ve sunumunu yapan tüm öğretmenlere plaket ve teşekkür belgesi takdimi yapıldı. Plaket töreninin ardından program sona erdi.

Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı 2017,  eğitim ve öğretim faaliyetleri kapsamında, okul içinde ve dışında hayat boyu öğrenmeyi sağlamak, yürütülen faaliyetler sonucunda ortaya çıkan öğrenmek-öğretmek, değişmek-değiştirmek, kavramları içerisinde iyi örnekleri paylaşmak ve özgün çalışmaları belirleyerek ön plana çıkarıp, okul ve kurumlarımız tarafından model alınmasını amaçlayan çalışmaların usul ve esaslarını düzenlemeyi amaçlamaktadır.

Trabzon'da eğitimde önemli proje

Trabzon'da eğitimde önemli proje

Trabzon'da eğitimde önemli proje

Trabzon'da eğitimde önemli proje

Trabzon'da eğitimde önemli proje

Trabzon'da eğitimde önemli proje

Trabzon'da eğitimde önemli proje
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber