Trabzon'da dolmuşlar için karar zamanı - Başkan Haber61'e açıkladı

Başkan Zorluoğlu'ndan Haber61'e yeni dolmuş açıklaması.

Trabzon'da dolmuşlar için karar zamanı - Başkan Haber61'e açıkladı

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Trabzonspor Gaziantep FK maçı öncesinde Haber61 TV’ye açıklamalarda bulundu.

Zorloğlu ilk olarak şehirle ilgili önemli açıklamalarda bulunurken dolmuş konusunda artık sona gelindiğini söyledi. 

Zorluoğlu “6 aydır dolmuşların modernizasyonu için yoğun şekilde çalışıyoruz. Şoförler Cemiyetiyle durak başkanlarıyla yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bir yandan dolmuş esnafının mağdur olmaması için bir taraftan vatandaşın daha modern minibüsleri kullanması için uğraşıyoruz. Bir taraftan da belediyemizin menfaatlerini koruyoruz. Yüzdük yüzdük kuyruğuna girdik. Bir kaç hafta içinde kararımızı verip kamuoyu ile paylaşacağız. Trabzon’umuz kazanacak. Sadece minibüslerden ibaret değil trafik meselesi. Yollar boyutunda olsun, ışıklandırma ve sinyalizasyon boyutunda olsun belediye otobüslerimizin sayısının konforunun artırılmasında olsun. Hafif raylı gibi alternatif ulaşım modelleri olsun. Bunların üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
45 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber