Trabzon'da bıçaklı 'namus' cinayeti!

Bayram tatili için geldi, canından oldu.

Trabzon'da bıçaklı 'namus' cinayeti!

Trabzon’a bayram tatili için gelen 29 yaşındaki C. D., kendisini ağabeyinin eşini kaçırmakla suçlayan 18 yaşındaki B. Y. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.



Olay saat 23.30 sıralarında İskenderpaşa Mahallesi, Taşbaşı mevkisindeki bir otelin önünde meydana geldi. Ağrılı olan ve Trabzon’da yaşayan B. Y., ağabeyi A. Y.’ın eşi 27 yaşındaki S. Y.’ı internet üzerinden kandırarak kaçırdığını öne sürdüğü C. D.’a ulaşarak konuşmak istedi. Akrabalarını da yanına alarak, C. D.'ın kaldığı otelin önüne gelen Y. ailesi bireyleri ile C. D. arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine B. Y. iddiaya göre cebinden çıkardığı bıçakla C. D.’ı bıçakladı. Bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbesiyle ağır yaranan C. D. kaldırıldığı hastanede öldü. Olay yeri incelemelerinin ardından D.'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, Asayiş Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri de çevredeki işyeri güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

İncelemelerde cinayeti işlediği tespit edilen şüpheli B. Y. ve yakınları kısa sürede yakalandı. Emniyetteki sorgusunda işlediği suçu kabul eden B. Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber