Trabzon'da aranan şüpheliler sandık başında yakalandı

Trabzon'da seçim günü emniyet ekipleri sıkı güvenlik önlemi aldı.

Trabzon'da aranan şüpheliler sandık başında yakalandı

Haber61 / Haber Servisi

Trabzon'da 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için sandık başına giden ve çeşitli suçlardan araması bulunan 16 kişi gözaltına alındı. 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan açıklamaya göre, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için Trabzon genelinde sıkı tedbirler alındı. Polis bölgesinde 1069 sandıkta oy verme işlemi gerçekleşirken, emniyet ekiplerince yapılan çalışmalarda yaralama suçuyla araması bulunan 3 kişi, borçlunun ödeme şartının ihlali suçundan araması olan 2 kişi, başkasına ait banka kartını izinsiz kullanma suçundan 2 kişi, yaralama suçundan 2 kişi, 6136 sayılı ateşli silarlar ile bıçaklar ve diğer aletler hakkındaki kanuna muhalefetten 2 kişi, tehlikeli aletleri spor alanına sokmak suçundan aranan 1 kişi, hırsızlıktan aranan 1 kişi oylarını kullandıktan sonra gözaltına alındı.  

Akçaabat ilçesinde, FETÖ / PDY silahlı terör örgütüne üye olmaktan dolayı cezası bulunan ve görevinden ihraç edilen komiser A.Ö ile Vakfıkebir'de Nafaka Hükümlerine uymamak suçundan aranan Y.S.Ş. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.  

Trabzon’da gözaltına alınan 16 kişiden 10’u adli makamlara sevk edilirken, diğer 6 şahıs ise yapılan işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber