Trabzon’da Afgan göçmene bıçak çekti dövdü ve sonra…

Ortahisar İlçesinde iş bulma vaadiyle kandırdığı Afgan uyruklu şahsı bıçak çektikten sonra gasp eden şahıs polisler tarafından yakalandı.

Trabzon’da Afgan göçmene bıçak çekti dövdü ve sonra…
Haber : Şükrü Üçüncü
 
Trabzon’un Ortahisar İlçesinde yaşayan Afgan göçmeni iş bulma vaadiyle sahile getiren şahıs darp ettikten sonra gasp etti.
 
SANA İŞ BULACAĞIM SÖYLEDİ GASP ETTİ
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Afganistan vatandaşı Elyas Qrbani Ortahisar İlçesi Atatürk Alanında tanışmış olduğu bir şahıs kendisine “Sana iş bula bilirim” söyledi. Qrbani, kendisine vaat veren şahıs ile birlikte Ortahisar İlçesi Pazarkapı mevkiinde sahil kısmına gitti. Burada şahıs Elyas Qrbani’ye bıçak çekerek bir süre dövdükten sonra cebinde bulunan 500 TL alarak kayıplara karıştı.
 
POLİSE GİTTİ GASP OLDU SÖYLEDİ
 
Çarşı Polis Merkezine giden Afgan göçmen polis ekiplerine durumu bildirdi. Asayiş Şube Gasp Büro ekipleri; Elyas Qrbani’yi gasp eden şahsın yakalanması çalışma başlattı. Olayın gerçekleştiği güzergah üzerinde ki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri şahsın H.A. adında bir kişi olduğu tespit etti.
 
GÜVENLİK KAMERA GÖRÜNTÜLERİ YAKALATTI
 
Bir süre sonra oturduğu ikamet adresi tespit edilen H.A. polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Gasp Bürosuna getirildi. Burada yapılan soruşturma sonrasında Kaşüstü adliyesine sevk edilen H.A. çıkarıldığı Mahkeme tarafından gasp sucu işlediği gerekçesi ile tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderildi.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler