Trabzon'da 80 yaşındaki Hatice ninenin yol çilesi

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yaşanan yol çilesi isyan ettirdi.

Trabzon'da 80 yaşındaki Hatice ninenin yol çilesi

Haber61 Haber Servisi

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 80 yaşındaki Hatice nine yol yüzünden hastaneye giderken resmen çile çekiyor.

Trabzon'un Akçaabat ilçesi'nin Orta Mahale mevkiinde yaşayan 80 yaşındaki Hatice Seyis, hastane'ye gidebilmek için eziyet çekiyor. Tansiyon başta olmak üzere bir çok sağlık sıkıntısı olan Hatice ninenin çokcukları ise bir türlü yapılmayan yollarından dolayı isyan ediyorlar. 

Mahalle muhtarına ve Akçaabat Belediye başkanına defalarca durumu ilettiklerini söyleyen Hatice Seyis'in oğlu Adem Seyis, yaklaşık 4 yıldır "ihale yapıldı, yolunuz asfaltlanacak" denilerek oyalandıklarını söyledi. Seyis "80 Yaşındaki annem Hatice Seyis'i Ambulansa götürebilmek için bu gördüğünüz yolda imece usulü taşıyoruz. Ambulans evimizin önüne gelemiyor. Artık canımıza tak etti. Muhtar alt yola kadar getirdiği dozeri, bizim yolumuzu düzeltmeden alıp götürdü. Biz bu yolu kendimiz için istemiyoruz, hastamız için istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber