Trabzon'da 3 kişinin yaralandığı olayın perde arkası!

Akçaabat'taki silahlı saldırı olayının bir gün öncesinde polise yapılan ihbar ortaya çıktı

Trabzon'da 3 kişinin yaralandığı olayın perde arkası!

Haber61 Haber Servisi

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde gerçekleşen ve 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırının arka planı ortaya çıkmaya başladı.

Dün gerçekleşen olayda Hasan B. İsimli şahıs silahıyla ateş ederek T.K. , E.A. VE E.B. isimli 3 kişiyi yaraladı. Hasan B. Uzun süre direnmesine rağmen polis ekiplerinin başarılı operasyonuyla gözaltına alındı.

OLAYIN PERDE ARKASI ORTAYA ÇIKIYOR

Yaşanan gelişmelerin ardından olayın neden gerçekleştiğine yönelik iddialar artarken, olaya karışan şahıslardan ikisinin içinde olduğu başka bir olayla ilgili polise bir gün öncesinde ihbarda bulunulduğu ortaya çıktı.

Polis tutanaklarına yansıyan bilgilere göre; 16 Temmuz Perşembe günü akşam saatlerinde Akçaabat İlçesi Dürbınar Mahallesi Andan Menderes Bulvarı üzerinde bir kadın ile bir erkeğin tartıştığı ve kadının rahatsız edildiği ihbarı yapıldı. 

Olay yerine intikal eden polis ekiplerinin yaptığı tahkikat sonucunda, silahlı saldırıda yaralanan E.B. isimli şahsın üvey annesi olduğu belirlenen E.B. , silahlı saldırıyı gerçekleştiren Hasan B. Hakkında kendisini rahatsız ettiği iddiasıyla şikayetçi ve davacı olduğunu belirterek karakola yönlendirildi.

Bunun üzerine Hasan B.  de , daha sonra kendiliğinden polis merkezine giderek kendisini rahatsız ettiği iddiasıyla anne E.B. hakkında şikayetçi oldu.

Konunun nöbetçi Cumhuriyet Savcısına da intikal ettiği kaydedildi.

TARTIŞMADA SİLAH KONUŞTU

İki tarafın birbirlerinden şikayetçi olmasından bir gün sonra da Hasan B. , E.A. ve E.B. ile girdiği tartışma sırasında silahını ateşleyerek olayı gerçekleştirdiği belirtildi.

Darp raporu almak isteyen Hasan B’nin yapılan sağlık kontrollerinde durumunun iyi olduğu tespit edildiği ve şahsın bugün mahkemeye çıkarılacağı kaydedildi. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler