Trabzon şehidinin babası yürekleri yaktı!

Şehidin babası: Bir Osmangazi gider bin Osmangazi gelir

Trabzon şehidinin babası yürekleri yaktı!
Haber61 haber servisi

Trabzon'un Maçka İlçesi''nde hain teröristlerin ateş açması sonucunda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Osmangazi Çetingöz için Trabzon'da tören düzenlendi. Törene katılan şehidin ailsi ayakta durmakta zorluk çek çekerken şehidin babası Kerim Çetingöz söyledikleriyle herkesi duygulandırdı.

Baba Çetingöz "Dedem Osmangazi’nin ismini oğluma verdim. Bir Osmangazi öldü ama bin Osmangazi doğar. Osmangaziler öldü diye sanmasınlar vatan sahipsiz kalır. Hainler bu vatanı alt edeceklerini sanmasınlar. Evet bir tane evladım vardı. Ancak geriden binlerce Osmangazi geliyor. İçimizdeki ve dışımızdaki terörist hainler bunu böyle bilsin" ifadelerini kullandı.

Şehit Osmangazi Çetingöz'ün cenazesi nakil aracına askerler tarafından getirilirken vatandaşlar şehidin babasına destek oldu. "Trabzon'dan şehit çıkması zorumuza gidiyor" diyen bir vatandaş şehit babası Kerim Çetingöz'e "Bizim de evladımız gitti" diye seslendi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler