Trabzon polisinden daha önce yaşanan olay için uyarı!

Trabzon'da maçta görev yapacak emniyet mensuplarına uyarı.

Trabzon polisinden daha önce yaşanan olay için uyarı!
Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da oynanacak olan Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşması öncesinde Hüseyin Avni Aker Stadı ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Karşılaşma için komşu şehirlerden takviye polis ekipleri getirilirken yaklaşık 5 tane Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) stad çevresinde yerlerini aldı. Kapıların saat 18:00 itibari ile açılacağı ve seyirci alımına başlanacağı öğrenilirken tarfatarlar sıkı bir aramadan geçirilecek. Takımların stada gideceği güzergahlarda da polis ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alındı.

ÖZELLİKLE UYARILDILAR

Komşu şehirlerden gelen olan polis ekiplerinin stad dışında görev alacağı Trabzon'da görev yapan polisler ise Stad içinde görevlendirilecek. Hüseyin Avni Aker Stadı içinde görev yapacak polis ekipleri ise geçtiğimiz sezon oynanan karşılaşmada sahaya atlayarak yan hekem Volkan Bayarslan'a yapılan saldırının tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınması için sıkı sıkı uyarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber