Trabzon Of'ta uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Trabzon'un Of ilçesinde düzenlenen operasyonda yakalanan uyuşturucu satıcıları tutuklandı.

Trabzon Of'ta uyuşturucu tacirleri tutuklandı
Haber : Şükrü Üçüncü  

Trabzon İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şube Komutanlığı ekiplerinin Of ilçesinde gerçekleştirdiği uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 11 kişi yakalandı. 
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Of ilçe Jandarma komutanlığı ekipleri; ilçede bulunan ve Trabzon’un tamamına kubar esrar sattığı öne sürülen 11 kişiyi Kasım ayında fiziki ve teknik olarak takip etmeye başladı. Jandarma komutanlığı ekipleri; dün gerçekleştirdiği operasyonda Of ilçesinde 14 adrese baskın düzenleyerek 11 kişiyi gözaltına aldı.
 
Operasyonda gözaltına alınan uyuşturucu tacirlerii bugün hakim karşısına çıktı. Gözaltına alınan 11 kişiden 8'i mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Şahsıların ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda 3 kilo 500 gram kubar esrar maddesi ele geçirilmişti. 



 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler