Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü görevden alınmıştı! İşte nedeni

AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu Trabzon İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü görevinden alınan Mustafa Asan ile ilgili Haber61’e konuştu.

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü görevden alınmıştı! İşte nedeni

Trabzon, iki yılı aşkın süredir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atama beklerken, vekâleten bu görevi sürdüren Mustafa Asan da görevden alındı.

Haber61 Haber Merkezimize açıklamalarda bulunan AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, “Sümela Manastırında gerçekleşen olay ile ilgili olarak, Mustafa Asan hakkında soruşturma başlatılmıştı. Soruşturmanın neticelenmesi sonrası bakanlık kendisini bu görevden aldı” dedi.

Mumcu, Trabzon Turizm İl Müdürlüğüne asaleten atama yapılması konusunda Bakanlıkla temas haline olduklarını vurgulayarak, “soruşturma öncesinde de Trabzon’a asaleten bir müdür atanması konusunda çalışmalarımız vardı. Bu soruşturmanın neticelenmesi sonrası Bakanlıkla yeniden görüşüp en uygun ismin asaleten atanması konusunda çalışma yapacağız” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz aylarda Sümela Manastırı’nda DJ eşliğinde partili tanıtım yapılmış ve olay sonrası kamuoyundan yoğun tepki alınmıştı. Bunun üzerine Turizm Bakanlığı soruşturma başlatmıştı.

Haber61 - Haber Servisi - Atakan Kadıoğlu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber