Trabzon futbolu için Erdem'den müjde

Erdem, Bakan Bak'tan söz aldığını duyurdu

Trabzon futbolu için Erdem'den müjde

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor yöneticisi ve ASKF Trabzon Şube Başkanı Cahit Erdem, Trabzon'da futbol kulüpleri için müjdeli haberi verdi. Kentte azalan futbol sahalarını sürekli olarak gündemde tutan Erdem, çözüm için Bakan Osman Aşkın Bak'tan söz aldığını söyledi.

Gelişmeyi sosyal medyadan duyuran Erdem "Trabzon’da futbol sahaları yok olunca önümüzdeki sezon kulüplerimiz büyük sorun yaşayacaklar...Çözüm önerilerimizden birisi Akyazı'daki sentetik ve doğal çim sahanın arasına iki taraflı tribün yapılarak altlarında soyunma odaları oluşturmak..Geçen hafta Sayın Valimiz ile konuştuk ve yerinde inceleme yaptık..Bugünde Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'tan Havaalanında bizzat sözünü aldık..Yakında ihaleye çıkartacak..Emek ve ve katkı veren herkese teşekkürler..Sıra geldi Yavuz Selim'e.." ifadelerini kullandı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler