Trabzon Dikkat: O süre uzatıldı!

SGK'da bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanunu kapsamında yapılandırılan borçların ödemeleri ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Trabzon Dikkat: O süre uzatıldı!

Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Aydın Gedikli ‘6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun’ kapsamında yapılandırılan borçların ödeme süresinin uzatımı ile ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.


İl Müdürü Gedikli Sosyal Güvenlik Kurumu ile prim tahsilat anlaşması olan bankaların Kurum tahsilat sistemleriyle iletişiminde sıkıntılar yaşandığını ve prim tahsilatlarında aksaklıklar oluştugunu ifade etti.

Bu nedenle prim ödeme yükümlülernin mağduriyetlerini önlemek amacıyla son ödeme günü 02/01/2017 tarihi olan prim ve diğer tüm alacakların tahsilat işlemlerinin Sosyal Güvenlik Kurumunca 09/01/2017 tarihi gün sonuna kadar uzatıldığını, bu tarihe kadar yapılacak söz konusu ödemelerin yasal süresi içinde yapılmış sayılacagını söyledi. 
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler