Trabzon Belediye Meclis toplantısına Bıçakçıoğlu damgası

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis toplantısına Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu'nun sözleri damga vurdu.

Trabzon Belediye Meclis toplantısına Bıçakçıoğlu damgası

Haber61 / Haber Merkezi

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayının ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu'nun Beşikdüzü'nde ikameti olmayan insanların yaşadığı iddiası ve belediye başkanlarına yönelik çıkışı damga vurdu. 


Toplantının 14 Şubat Sevgililer Günü'ne denk gelmesi nedeniyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuşma yaptı. 

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı konuşmada, ‘’İnsan sevgisi medeniyetin en hoş tezahürüdür. Bu anlamda insanların bir birilerine saygı, canlarına hayatlarına sevgi, göstermeleri münasebetiyle sevgi ve sevgililer gününün dünyaya, ülkemize barışa vesile olmasını dileyerek, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi adına tüm vatandaşlarımızın ‘14 Şubat Sevgililer Günü’nü’ kutluyorum.’’ diye belirtti.

BIÇAKÇIOĞLU SERT ÇIKTI: İKAMETİ BEŞİKDÜZÜ'NDE OLMAYANLARIN PİSLİĞİNİ BİZ TEMİZLİYORUZ 

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, meclis toplantısında gündem dışı yaptığı konuşmasında, "Trabzon'un nüfusu 10 bin kişi arttı. Bundan ilçemiz Beşikdüzü de nasibini aldı. Şu konuda sıkıntımız var, Beşikdüzü'nde yaşayıp da ikametini başka ilçelerde gösteren insanlar var. Bunların çöpünü, pisliğini biz temizliyoruz, hizmetlerini biz sağlıyoruz. Ama ikametleri Beşikdüzü'nde olmadığı için parayı diğer belediyeler alıyor. Bu tutar da 250-300 bin TL'yi buluyor ve bunu yapanlar olarak örgütlü yapıyor. Belediye Başkanları bunun içindeyse bunu bıraksınlar. Değilseler de bunun önüne geçmeleri gerekiyor. Bu insanları tespit edeceğiz ve ağır yaptırımlar uygulayacağız." dedi. 





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber